“Fitness is not about being better than someone else;
it’s about being better than you used to be!”

Zowel bewegings- als voedingsadvies is maatwerk; adviezen zijn afhankelijk van diverse factoren. Wat wil je bereiken? Op welke termijn? Welke diëten heb je al gevolgd? Welke bewegingsvorm past bij jou? Er bestaat niet zoiets als een perfect trainingsschema / voedingsschema dat voor iedereen geschikt is.

Met mijn kennis en jouw motivatie werken we samen om doelstellingen te behalen. Of je nu wil afvallen of wil „bulken”, je conditie verbeteren of het gaat om fitheid en gezondheid in het algemeen, ik begeleid je met plezier en beloof dat we samen het beste uit je lichaam halen! Ieder lichaam is uniek; ik luister naar je wensen en eventuele lichamelijke klachten om je zo optimaal te begeleiden. Mijn voedingsadviezen zijn persoonlijk en praktisch. Ik geef tips en adviezen die je WEL kunt volhouden, zodat je niet alleen je doel behaalt, maar ook behoudt! We werken er naartoe dat je de juiste beweging en een gezonde levensstijl zelfstandig voortzet!

1. Kennismakingsgesprek

Na het eerste contact per telefoon of e-mail, nodig ik je uit voor een vrijblijvend en GRATIS adviesgesprek bij mij op kantoor bij GymInn in Lelystad. Tijdens dit gesprek kunnen we persoonlijk kennismaken en bespreken we wat je wil bereiken en wat de verschillende mogelijkheden zijn. Natuurlijk kan je ook een kijkje nemen in de gym!

2. Proeftraining

Ben je na het kennismakingsgesprek nog niet helemaal overtuigd?! Dat kan; ik bied eenmalig een proeftraining van 60 minuten aan tegen een gunstig tarief. Zo heb je de mogelijkheid om de gym en mijn werkwijze te leren kennen!

3. Meten is weten!

Als we de eerste stappen hebben gezet, is het belangrijk dat we erachter komen wat de “zwakke schakels” in je lichaam zijn. Door een lichaamsanalyse meting krijg je een beter en completer beeld van je lichaam. Verschillende waardes zoals bijvoorbeeld vetpercentage, dagelijkse calorie inname, spiermassa en vochtgehalte worden vastgesteld. Deze waardes zijn het uitgangspunt om verder te bouwen aan een individueel plan met een op maat gemaakt trainings-/ en/of voedingsschema!

Bekijk body-analyse

4. Training

Ik bied verschillende soorten van training/beweging aan. De meeste sessies vinden plaats bij sportschool GymInn in Lelystad, maar trainingen kunnen ook op andere locaties plaats vinden (bijvoorbeeld bij je thuis of buiten). Ik heb klanten die ik zeer intensief begeleid, maar ook mensen die ‚af en toe’ een les boeken, als aanvulling op huidige trainingen en een bestaand voedingspatroon. Mijn standaard PT-sessies duren 60 minuten, waarbij ik je 1-op-1 begeleid met een speciaal voor jou gemaakt trainingsschema, dat gebaseerd is op jouw doelstellingen en huidig fitnessniveau. Natuurlijk doen we ook altijd een warming-up en een cooling-down.

Bekijk training

5. Coaching

Resultaten zijn niet afhankelijk van wat je vandaag doet; doelen bereik je en behoud je door juiste gewoontes aan te leren en deze vol te houden. Met concrete adviezen gaan we je eet- en beweeggewoontes stapsgewijs aanpassen, waarbij we steeds rekening houden met je eigen patronen! In een bij jou passend tempo werken we naar een duurzame verandering. Ook op mentaal gebied zorg ik voor de juiste ondersteuning en motivatie zodat je het beter kunt volhouden. Mindset is alles! Ik geef persoonlijke adviezen en coaching en beantwoord vragen met betrekking op training, algemene gezondheid en voeding. We zullen naast de trainingen, ook contact momenten hebben via telefoon, skype of whatsapp.

6. Analyseren en verbeteren

We doen tussentijdse evaluaties en metingen om de voortgang in de gaten te houden en te optimaliseren waar nodig. Regelmatig worden de gemaakte vorderingen en behaalde successen getest, gemeten en gedocumenteerd. Iedereen heeft een eigen mapje met alle resultaten van metingen, trainingsplan, verloop van de training en eventuele voedingsschema. Naar wens, maak ik ook videoanalyses van oefeningen en bewegingen. Zo hebben we een completer totaal plaatje!

7. Eindevaluatie

Het trainingstraject wordt afgesloten met een eindevaluatie en eindmeting. Hierbij ligt de nadruk op het zelfstandig voortzetten van de training. Natuurlijk blijven we in contact om zo op de goede weg te blijven!

“Once you see results, it becomes an addiction!”

Ready to get started?

Ik bied diverse services aan; van lichaamsanalyse metingen en losse trainings-/voedingsschema’s tot zeer intensieve begeleiding en coaching. Zo kan je zelf op basis van behoefte en budget een keuze maken. Natuurlijk adviseer ik graag! Zet jij de eerste stap? Kom naar mijn kantoor voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek!