“Bewegen is goed,
maar goed bewegen is beter!”

Trainen kan iedereen, maar met een Personal Trainer beweeg je beter: het is de meest effectieve en doelgerichte methode om je lichaam in topconditie te brengen. Of het nu gaat om krachttraining, conditieverbetering of fitheid en gezondheid in algemene zin, het programma wordt volledig afgestemd op persoonlijke doelen, rekening houdend met individuele gezondheidsfactoren. Niet ieder lichaam functioneert hetzelfde en daarom vind ik het zo belangrijk om individueel op mensen in te gaan en naar hun wensen en lichamelijke klachten te luisteren om je zo optimaal te begeleiden!

Bewegen heeft grote voordelen voor je gezondheid, niet alleen lichamelijk maar ook geestelijk. Het actief in beweging zijn stimuleert de ademhaling en de bloedsomloop. Tegelijkertijd worden spieren en gewrichten soepeler en sterker. Het verlaagt bovendien de bloeddruk, het cholesterol- en het suikergehalte en verbetert de hersenfunctie. Hoe fitter je bent en hoe gezonder je eet, hoe minder kans je loopt op allerlei kwaaltjes en blessures. Het volgen van een goed uitgewerkt bewegingsprogramma werkt ook preventief tegen ziektes en aandoeningen. Je voorkomt ziekten als hart- en vaatziekten, suikerziekte en overgewicht. Ook verbetert het je houding en uithoudingsvermogen.

Waar we bij beginners vooral aan zullen werken is het opbouwen van basiskracht en conditie, coördinatie en stabiliteit. Daarbij let ik ook op de correcte uitvoering van de oefeningen en een juiste ademhaling. Ook als je al langer met training bezig bent, is er altijd nog de mogelijkheid tot verbetering en optimalisatie van je trainingsschema. Door mijn persoonlijke jarenlange ervaring met training begeleid ik ook mensen die al wat langer en professioneler hiermee bezig zijn. Sommige mensen die dagelijks naar de sportschool gaan, zijn op een plateau beland en zien steeds minder resultaten.

Sinds een aantal jaar ben ik zelf ook dagelijks te vinden in de sportschool. Voeding en bodybuilding zijn mijn passie. Naast zelf zweten in de gym vind ik het super leuk anderen te helpen om hun doelstellingen te realiseren en het lichaam te creëren waar ze al lange tijd van dromen.

Mijn adviezen zijn wetenschappelijk gefundeerd en ik vind het dan ook jammer dat er veel onjuiste informatie over krachttraining te vinden is. Niet elke oefening die je op internet ziet, of tip die je van iemand in de sportschool meekrijgt, zijn geschikt voor jou lichaam en doelstelling. Door de combinatie van mijn praktische ervaring en theoretische kennis bied ik optimale begeleiding.

“The only bad workout is the one that didn’t happen!”

Indicatie van de trainingsmogelijkheden;

 • Krachttraining
 • Plyometric training
 • Cardiovasculair training indoor/outdoor
 • Core-stability training
 • I.T. (High Intensity Training)
 • Preventie training / Training voor mensen met lichamelijke klachten; bijv. rugklachten
 • Bootcamps
 • Sport specifieke training (ter ondersteuning of voorbereiding van specifieke sporten; o.a. golf, schaatsen, skiën en tennis)
 • Stretching
 • PowerPlate training
 • Yoga / Pilates / Nordic Walking / Aerobics / Aqua fitness / Circle training
 • Sport-motorische testen / training
 • Duo-/Partnertraining

De meeste trainingen vinden plaats bij sportschool GymInn in Lelystad, waar ik sinds november 2016 partner ben en tevens ook mijn kantoor gevestigd is. Training kunnen ook op andere locaties plaats vinden, bijvoorbeeld bij je thuis, buiten of op locatie.

Bekijk de locaties!

Ready to get started?

Ik bied diverse services aan; van lichaamsanalyse metingen en losse trainings-/voedingsschema’s tot zeer intensieve begeleiding en coaching. Zo kan je zelf op basis van behoefte en budget een keuze maken. Natuurlijk adviseer ik graag! Zet jij de eerste stap? Kom naar mijn kantoor voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek!