Sinds november 2016 mag ik mij officieel partner noemen van de meest veelzijdige sportschool in Flevoland; GymInn in Lelystad. Door mijn unieke samenwerking met GymInn, heb ik niet alleen een fraaie kantoorruimte tot mijn beschikking, maar ook een complete fitnessstudio, met fitness, cardio- en krachtapparatuur, dumbbells, functional training zone en nog veel meer! Voor ieder wat wils dus!

Water en handdoeken zijn altijd gratis tot je beschikking. Voor en na het sporten kan je gebruik maken van de kleedkamer, douchegelegenheid en zelfs sauna!

Zie voor meer informatie: www.gyminn.nl

Gym Inn is gevestigd aan de Ketelmeerstraat, schuin tegenover het Palazzo, gemakkelijk te bereiken met de auto, het OV of de fiets. Rechts naast de sportschool, in het partnergedeelte op nummer 136, is mijn kantoor gevestigd. Hier ontvang ik mijn klanten en doe o.a. metingen en adviesgesprekken.

Esmay Alinda

Ready to get started?

Ik bied diverse services aan; van lichaamsanalyse metingen en losse trainings-/voedingsschema’s tot zeer intensieve begeleiding en coaching. Zo kan je zelf op basis van behoefte en budget een keuze maken. Natuurlijk adviseer ik graag! Zet jij de eerste stap? Kom naar mijn kantoor voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek!