“Be happy with what you have,
while working for what you want!”

Wat zijn jouw persoonlijke „zwakke schakels”?! Ieder lichaam is uniek, daarom bestaat er niet zoiets als een kant-en-klaar trainingsprogramma of één dieet wat het beste is voor je. Door een lichaamsanalyse meting krijg je een beter en completer beeld van je lichaam. Verschillende waardes zoals bijvoorbeeld vetpercentage, dagelijkse calorie inname, spiermassa en vochtgehalte worden vastgesteld. Deze waardes zijn van groot belang om een beter beeld te krijgen over het functioneren van JOUW lichaam en zijn het uitgangspunt om verder te bouwen aan een individueel plan met een op maat gemaakt trainings-/ en/of voedingsschema!

Gedurende een trainingstraject doe ik tussentijdse evaluaties en metingen om de voortgang in de gaten te houden en te optimaliseren waar nodig. Regelmatig worden de gemaakte vorderingen en behaalde successen getest, gemeten en gedocumenteerd. Iedereen heeft een eigen mapje met alle resultaten van metingen, trainingsplan, verloop van de training en eventuele voedingsschema. Ik maak ik ook videoanalyses van oefeningen en bewegingen. Zo hebben we een completer totaal plaatje en weten we waar we aan moeten werken!

Wil je geen intensieve begeleiding, maar gewoon de verschillende waardes in je lichaam weten? Dat kan! Ik biedt natuurlijk ook de mogelijkheid een „losse meting” te doen. Handig om eens te weten wat op dit moment jou uitgangspunt voor verdere specialisatie in training en voeding!

Bekijk onze tarieven.

Ready to get started?

Ik bied diverse services aan; van lichaamsanalyse metingen en losse trainings-/voedingsschema’s tot zeer intensieve begeleiding en coaching. Zo kan je zelf op basis van behoefte en budget een keuze maken. Natuurlijk adviseer ik graag! Zet jij de eerste stap? Kom naar mijn kantoor voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek!